sekilas
a simply life

Salam aidilfitri

lama jgx dah tak update blog aku ni..sejak maxis broadband aku ni buat hal..dh mcm2 hal yg jadik..hehehe

skrg aku sdg berada di teratak indah di Pandan Indah…berakhirnye puasa pada hari ini, aku merasa sangat sepi dan terasa sedih. kerana hampir setiap tahun pose aku tak penuh..huhuhu..

jadinye nikmat untuk berhari raye tu trasa kurang…apetah lagi tahun ni kesemua adik beradik aku beraya rumah mertua. aku? bersama mak dan ayah tercinta..belum tiba mas ank beraya rmh mertua..tggu la nnti..malu la plax nk citer..

aku menghitung tahun demi tahun sebenarnya…started from 2002 until now, almost 6 years aku dh tgglkan alam persekolahan, terasa rindu benarnye…suasana rayenye dan pelbagai lagi agenda berbuka puasa bersama sahabat baik June…skrg, tkde lagi kot keadaan itu..baik bersama keluarga mahupun rakan-rakan.

i just missing them sooo much…huhuhu…

ooowww time balik rmh tu, aku konon2nye tlg angah aku cat rmh…sepatutnya angah yang cat, aku tlg sambung kerjaya itu..dh smp kt tangan aku mmg hancur la agaknye hasilnye..jgn ditanya “siapa yg cat rmh?” sbb aku akan jadik malu..wakakaka

 

 

kan ke poyo minah ni..huhuhu…oklah, aku agak kepenatan. baru teman si dia pegi shopping brg raye..

kesian dier..selalu aku bawa mslh time keluar..sorry yer cyg..

di kesempatan ini, aku ingin ucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN kepada semua umat Islam terutamanya yang mengenali diriku yang comel ni..wakaka..pasan je lebey..

thanks for everything…love u~~bye

No Responses to “Salam aidilfitri”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: