sekilas
a simply life

apa yang berlalu dan bakal berlaku?

tiba-tiba teringat time seminar hari sabtu, 30 ogos lepas. padahal dah seminggu berlalu..baru sekarang nk sibuk2 ckp..takpela, jnji aku bgtahu perkembangan semasa. itu pun setelah melihat2 pic2 time seminar aritu..

time ni aku ngn nani dah menyibuk join bergambar

time ni aku ngn nani dah menyibuk join bergambar

tadi kelas seminar, pensyarah kata semuanya ok cuma adela 2-3 hal yg tak berapa nak ok. ciri2 nak dapat A tu memang ada dlm tangan. bergantung pada individu saimen lah nnti cane kan..
so far, aku tak nmpk lagi usaha aku sendiri nk wat saimen tu..hahaha..norfa ni memang..malas. kang kul 8 pagi nak anta..kul 6 pagi tu baru terhegeh2 nak menaip..betul tak nila?? ekekeke…macam penah jadi jer…

japge kul 1230 ade kelas tesis ngn en.norman. erm, untuk pertama kalinya aku masuk kelas ni. aku tak berapa nak bersedia sebenarnya amik tesis ni. tapi, aku tak nak duk lama2 kat fakulti ni lagi. bosan la plak belajar. sebabnya, aku rasa terbeban dan macam tak berminat sangat jer dengan kerrjaya yang aku bakal tempuhi nanti. tajuk tesis yang aku pilih tu pun pakai boh jer..entah banyak ke tidak bahan yang akan aku cari nnti. penyelia aku pula, pensyarah cina..Mr.Khong…tapi, manalah tahu dia lebih bagus dari lecturer melayu yg len kan..chayok2..nopa mesti bule juga berjaya dab akan menjadi hebat~!!!!

No Responses to “apa yang berlalu dan bakal berlaku?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: