sekilas
a simply life

Terjawab persoalan

aku kat ofis. mcm biasa masih lagi menyiapkan proposal ketiga. tadi kak ayu ader tunjukkan mesej dr pacik (my boss actually..kitorg call die pacik). die mintak aku senaraikan kerja-kerja yang aku telah buat sepanjang aku mula berkhidmat 5 mei ari tuh. dan seingt2 aku la..aku cuma buat proposal dan membantu remy untuk buat skrip bg forex die tu. proposal aku plk rasa nye setiap satu minggu aku dah siapkan satu proposal. dan sekarang minggu ketiga, maknanye aku dh start buat proposal yang ketiga. lepas je kak ayu bg baca mesej tu, aku terus print proposal yg dah siap tu sebagai draft pertama utk tunjuk pada pacik bila die blk dr meeting.

lepas tu tadi, aku tlg si fauzi betulkan tape VHS die. die kata putus, aku tlg carikan komponen yg betul utk pastikan benda alah tu bergerak je. tp bile die play blk…haram..tak kuar pape pun. setakat ni itu jela yg aku dh buat…

semalam?? erm..kul 6 petang aku dh blk keje….time tu ujan renyai2…redah jela…klo lebat sekali pun, aku leh berlari2. bkn jauh sgt pun rmh aku tu. smp rmh, aku melepak baca surat khabar. sebelum tu aku sempat mesej pd Aki dn bgtahu die aku dh smp..aku tk nk msg die pun. tp pk kan die kan bf aku.apahal plk aku tknk msg…. so, aku msg jgk pd aki. nsb baik dpt balasan…lps tu kitorg terus berbalas msg smbil bertukar2 mms skali.hehehe..rindu sgt pd dier. menjelang maghrib aku mandi. lepas tu, buat repot…

nk tgk tv tk tahu ader citer apa yg best..jd aku men game kat bilik angah..erm, ada game baru..aku pn layan game tu aki? erm, dia dh stat bz blk kot…kejap tu je die msg…bile angah dh blk, aku gi bilik aku semula. tk nk le kaco privacy dier kan.

 

okla..nk sambung buat keje…cau!!

No Responses to “Terjawab persoalan”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: