sekilas
a simply life

tahun yang mencabar

baru balik dari DSB kat induk…setelkan dengan orang yg incharge berkenaan dewan yg nk digunakan untuk promosi filem nnti. dengan memegang jawatan sebgai ketua biro pentas dan dean. aku dan 4 ajk yg len pegi sane sendiri utk tgk klu2 time tuh timbul idea nak hias2 pentas.

promosi filem kali ini, kami mempertaruhkan filem evolusi KL drift terbitan skop production dan filem duyung terbitan KRU usahasama dgn line clear sdn.bhd. setakat ni nk tgk perkembangan pun tak brp nk nmpk. 26/2 nnti baru kitorg leh setup terus dewan…bahagian promosi dah mula mencetak tiket yg dijual dgn harga RM10 (2 filem). so, sesape yg rasa berminat utk tgk filem tuh leh ler calling2 aku.

esok cuti..tp, budak2 kelas MCP akan dtg rmh aku utk buat nes bg next week. ari tu wat trial bersepah seme keje…so, kena rangka elok skit klu rasa2 grup kitorg nk markah lebey…

ptg2 mcm ni…rasa nk tido jer…tp memandangkan dah kul 630..lebey baik aku at keje skit. esok leh bg suhaimi treatment script yg spatutnya aku sudahkan mggu lepas.gerenti die mengamuk klu die tahu aku tak siapkan lagi. td sekadar sedapkan hati aku ckp dh siap..maknanya bile2 jer die leh mintak kt aku..huhu….buat norfa…jap lg aku mesti buat…

No Responses to “tahun yang mencabar”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: